Lev Vel

Referanser

Gjennom de årene jeg har arbeidet i interiørbransjen har jeg hatt mange oppdrag av forskjellig art, alt fra enkel fargeveiledning i butikk til totalinnredning av bolig eller hytte. Om det er et lite eller stort prosjekt streber jeg hele tiden etter å levere best mulig løsning for mine kunder. Jeg ønsker ikke å "sette min signatur" på det jeg leverer, men heller finne løsninger som "speiler" kundene og deres personlighet og ønsker. Det er viktig for meg å bistå med gode planer slik at gjennomføringsfasen går lett, om det er kundene selv eller jeg som står for den.

Noen eksempler på hva jeg har arbeidet med:

Planlegging av kjøkken i Bergen: Ved hjelp av bilder og tegninger tilsendt som e-post kunne jeg komme med et forslag til ny innredning og farger i kjøkken med spisestue i tilbygg. Kunden fikk en planløsning som de var veldig godt fornøyd med og de kunne da selv stå for ferdigstillelse av prosjektet. Jeg leverte hvitevarer, benkebeslag og tilbehør samt spesialtilpassede plissègardiner i skråvinduer.

Tegning og planlegging av desk (kontorlokaler) i Avisa Valdres. Kunden fikk hjelp til plasseringen av arbeidsbord og fikk forslag til fargevalg i lokalet

Planløsning og levering av kjøkken med hvitevarer, Fagernes. Kunden fikk et nytt kjøkken som var helt tilpasset deres behov og ønsker. Farger ble tilpasset innredningen. de fikk spesialtilpassede stenplater med underlimte vasker og god arbeidsplass. De slapp å forholde seg til flere leverandører da jeg kunne levere alt de trengte.

Utbygging av hytte, Vaset. Sammen med kunden tegnet jeg løsning på utvidelse av kjøkkenog spiseplass. De innlemmet et tidligerer soverom og bygget på litt. Vi tegnet inn den eksisterende kjøkkeninnredningen samt noen nye skap. Gevinsten for kunden var at de da kunne se helheten og bruke tegningene i utførelsen av prosjektet.

Innredning av leilighet med farger, møbler og gardiner, Lørenskog. Siden dette var et nybygg laget jeg en farge- og materialplan for alle rom. Det ble valgt en fargepalett med få farger og sammen med valget av nye møbler sammen med noen eldre fikk kunden en leilighet med et helhetlig inntrykk.

Planløsning og levering av kjøkken med hvitevarer, Fagernes. Her så jeg helt andreløsninger enn den eksisterende slik at kunden fikk et lyst kjøkken med direkte kontakt til stue-spisestue og flott utsikt i stedet for et lukket rom mot baksiden av huset.

Innredning av hytte, Pilset i Valdres. Kunden fikk hjelp til å innrede kjøkken, bad soverom og stue. Jeg leverte gardiner, gardinstenger og en del møbler, samt at jeg koordinerte leveringen av bad og kjøkkeninnredning. I etterkant har jeg hjulpet med å finne farger på vegger, lister og dører i hytten.

Planløsning og levering av kjøkken med hvitevarer, Åmot. Kunden fikk kjøkken med hvitevarer tilpasset sitt behov og levert direkte i nytt hus på Åmot i Modum

Renovering av eldre hytte i Øystre Slidre. Hytten ble oppgradert med nye farger og gardiner, nytt bad, endring på kjøkken, skap på spiskammer og garderobe og fliser i gang. Det ble lagt inn nytt strøminntak og det ble laget et dusjrom. En terasse ute kom også på plass. Jeg planla, innhentet priser på alt og sørget for gjennomføringen av prosjektet slik at kunden slapp å stå for dette selv.